Unikitty

Master Frown

Maestrul Frown e primarul din Frown Town - orașul pesimist unde plouă întruna, vecin cu regatul lui Unikitty.

Richard

Brick, majordomul monoton al lui Unikitty și Puppycorn, încearcă să păstreze castelul în ordine și să țină pasul cu treburile tuturor, dar lui Unikitty nu-i stă deloc gândul la asta.

Unikitty

Preafrumoasa prințesă Unikitty e gata de orice pentru a-și ajuta prietenii. Asta chiar când eforturile ei duc la sentimente necontrolabile, hazlii și explozive la propriu!

Puppycorn

Fratele mai mic al lui Unikitty, Puppycorn e întotdeauna prezent și salvează situația, încercând întruna să arate ce dur e, oricât de mic ar fi.

Hawkodile

Garda de corp a lui Unikitty și Puppycorn, zelosul Hawkodile se antrenează întruna pentru luptă, dar asta asta nu-l oprește să ia parte la toate aventurile grozave de pe parcurs.

Dr. Fox

Proiectantul genial din spatele vehiculelor și planurilor științifice ale lui Unikitty și Puppycorn, Dr. Fox lucrează întruna la ceva în laboratorul ei, pentru a face ca aventurile să fie și mai și!

Brock

Brock e acolitul Maestrului Frown, a cărui misiune în viață pare a fi să dea peste cap aventurile lui Unikitty.

Unikitty

Unikitty se desprinde din inima universului Lego și își creează propria lume plină de aventuri, distracție și petreceri! Deși caracterul ei lasă de dorit, are o inimă bună și ar face orice ca să își facă supușii fericiți.

PERSONAJE
PUBLICITATE