Ninjago

Cole

Ninja al pământului...puternic și hotărât (dar, din păcate, neapreciat), Cole este elementul puternic al echipei. Întotdeauna concentrat și cumpătat (mai puțin când vine vorba de prăjituri sau alte bunătăți) este, cel mai probabil, cel mai realist ninja într-o luptă.

Jay

Ninja al umorului! Cel mai rapid vorbăreț ninja este Maestrul Luminii. Adesea, Jay pare că nu apreciază situația ninja. El glumește de fiecare dată, chiar și când este vorba de ceva grav, iar apoi se panichează când își dă seama de gravitatea situației.

Zane

Zane este Ninja al gheţii. Era cunoscut în satul lui pentru capacitatea lui incredibilă de a sta foarte mult timp pe fundul unui lac (mulți cred că el este, de fapt, un robot). Deși este o mașină, asta nu i-a afectat prietenia cu echipa, iar acest lucru îl face să se simtă diferit și un pic singuratic.

Kai

Maestrul Focului. Deși furios și nerăbdător, Kai reușește să își stăpânească din ce în ce mai bine focul interior. Este încă impulsiv și, atunci când preia conducerea, nu se gândește la strategia generală. La scurt timp după sosire, Kai este dat peste cap și își pierde concentrarea încercând să atragă atenția lui Skylor.

Ninjago

Fă cunoștință cu Sensei Wu și cei patru ninja maeștri Spinjitzi! Kai, Jay, Cole și Zane trebuie să învețe să își străpânească puterile și armele Spinjitzu, pentru a apăra universul Ninjago de lordul Garmadon, Lloyd Garmadon, și de șerpi ca Serpentine!

PERSONAJE
PUBLICITATE