Uimitoarea lume a lui Gumball
Swing out
Rumble in the Nightosphere
Disc Duel

Anais

Anais este sora mai mică a lui Gumball şi este cea mai deşteaptă din casă. Chiar dacă este super-drăgălaşă, este obrăznicuţă şi sarcastică. Vine mereu cu idei, chiar dacă nimeni din familie n-o ascultă.

Darwin

Darwin era mai demult animăluţul familiei, însă acum este cel mai bun prieten al lui Gumball. Este inocent şi naiv, dar este plin de surprize… şi de solzi de peşte.

Gumball

Gumball este un optimist incurabil, încântător de prostuţ şi va încerca orice măcar o dată – chiar şi să permită unei fantome să-i posede trupul timp de o zi. Singurul lucru pe care îl învaţă din greşelile lui este cum să facă alte greşeli.

Nicole

Nicole este cocoşul în casă şi este pe cât de strictă pe atât de iubitoare de distracţie. Îşi adoră copii şi ar face orice pentru ei, chiar şi să alerge un tiranozaur pe autostradă, călare pe un câine furios.

Richard

Richard este un iepure uriaş, de culoare roz. Dramatic nepregătit pentru viaţă, singurul lucru pe care îl iubeşte mai mult decât jocurile pe calculator este familia lui… Oh, şi evitarea oricărei răspunderi – inclusiv aceea de a-şi lua o slujbă.

Uimitoarea lume a lui Gumball

Fă cunoştinţă cu Wattersonii: Mama, Tata, Anais, Darwin şi desigur Gumball! Un motan de 12 ani care face numai boacăne. E Uimitoarea lume a lui Gumball.

PERSONAJE