Fetiţele Powerpuff
Cupa Cartoon 2016

Blossom

Blossom este şefa Fetiţelor Powerpuff. Puternică, tenace şi grijulie, încearcă din răsputeri să se mai şi distreze, nu doar să muncească.

Bubbles

Bubbles este cea mai dulce şi mai drăguţă dintre Fetiţele Powerpuff, dar asta nu înseamnă că ar fi o papă-lapte. Uneori ticăloşii sau monştrii o desconsideră, dar în final, ei sunt cei care regretă acest lucru.

Buttercup

Buttercup este un "băieţoi" dur şi nechibzuit, care nu are timp să facă planuri. Luptă dur şi are o grămadă de victime la activ care să demonstreze acest lucru. Când apar forţele răului, Buttercup este vigilentă şi gata să lupte într-un mod rapid şi furios.

Profesorul Utonium

Profesorul Utonium este un gânditor progresist, extrem de inteligent, care ţine cursuri de fizică cuantică şi fuziune micro-nucleară. Este plin de compasiune şi îi place să îşi ajute concetăţenii.

Primarul

Ceea ce micuţului şi prostănacului Primar din Townsville îi lipseşte în materie de inteligenţă, este compensat prin măreţia sufletului său. Este un mare apărător al localităţii Townsville, dacă nu pentru altceva, măcar pentru faptul că aici e locul unde se găsesc cele mai grozave murături pe care le-a gustat vreodată.

Mojo Jojo

Fost asistent de laborator al Profesorului, Mojo Jojo a fost transformat dintr-o maimuţă simplă într-o maimuţă megalomană, din cauza unui accident dramatic care a schimbat pentru totdeauna istoria oraşului Townsville.

Fetiţele Powerpuff

Blossom, Bubbles şi Buttercup sunt Fetiţele Powerpuff. Sunt trei fetiţe care au o misiune importantă: să salveze lumea înainte de a merge la culcare. Fetiţele locuiesc cu Profesorul Utonium, într-o casă la periferia oraşului Townsville, unde îşi pun la încercare inteligenţa şi muşchii împotriva monştrilor şi răufăcătorilor.

PERSONAJE