Elevi Interdimensionali Zero

Max

Max ocupă o poziție chiar mai mică decât John în ierarhia școlară, dar, spre deosebire de acesta, când vine vorba de Max, nu ai niciodată sentimentul că urmează să facă ceva bine. 

John

Un copil extrem de timid și de nedreptățit, John se află în partea de jos a ierarhiei de la școală. Cu toate acestea, John face tot posibilul pentru a primi ce-i mai bun alături de cei din preajma lui.

Hiro

Hiro a fugit dintr-o lumea animată, după ce părinții săi l-au trimis să caute o casă mai liniștită.   

Amonsun

Este exagerat de drăguț atunci când doarme, dar, de fapt,  Amonsun este o adevărată mașină de luptă care are capacitatea de a se transforma într-o mulțime de forme. 

Charity

Charity este sora mai mare a lui John, iar personalitatea ei nu se potrivește sub nicio formă cu numele ei. Ea se află în partea de sus a arborelui social atât la școală, cât și în comunitatea adolescenților. 

Elevi Interdimensionali Zero

Trei sute de carduri cu superputeri. Două lumi diferite. O aventură colosală și doi colegi de şcoală, Max şi John, care sunt preocupaţi de un joc fantastic numit „Bătălia Ziua Zero”. Din neatenție, într-o zi, îl aduc la viață pe unul dintre personajele acestui joc, pe Hiro. 

PERSONAJE
PUBLICITATE