Dincolo de hotarul grădinii

Wirt

Wirt, fratele mai mare, e cufundat în gândurile sale şi destul de taciturn. Nu ezită când e vorba să-şi critice propriile decizii şi tinde să creadă că toate problemele sunt nerezolvabile. Asta mai ales pentru că se teme să nu ia decizia greşită.

Greg

Greg, mezinul, e plin de energie, neastâmpărat şi fără griji... adeseori până în punctul în care riscă enorm fără să-şi dea seama. Iubeşte viaţa; vede în jur numai ce-i bun şi ce-i distractiv... dar nu prea pricepe că acţiunile pot avea urmări cât se poate de reale.

Beatrice

Beatrice e pasărea albastră care îi ajută pe Wirt şi Greg să-şi găsească drumul spre casă. Spune că îi poate duce la Adelaide a Pășunilor, Doamna Bună din Pădure, care îi poate ajuta să ajungă acasă.

Pădurarul

E greu de spus care e secretul Pădurarului. O fi periculos? Sau săritor? Sau e doar un nebun care bântuie prin pădure? De fapt, nici el nu e decât un alt suflet rătăcit.

Broscoiul

Greg e nedespărţit de un broscoi al cărui nume nu e niciodată acelaşi. Deşi Greg insistă că broscoiul e şi al lui, şi al lui Wirt, nu-l interesează câtuşi de puţin să aibă grijă de el. Broscoiul nu vorbeşte, dar cântă.

Dincolo de hotarul grădinii

Află mai multe despre Dincolo de hotarul grădinii! Vizitează microsite-ul oficial Cartoon Network Dincolo de hotarul grădinii şi află mai multe despre Wirt, Greg, Beatrice, Pădurar, Broscoi şi celelalte personaje din Dincolo de hotarul grădinii.

PERSONAJE