Ben 10 Omnigames

Descărcaţi acum!

Get it now on the App Store

Ben 10 Omnigames – Descriere

Ia-ţi Omnitrixul şi pregăteşte-te de luptă în Ben 10 OmniGames, cele mai noi super-aventuri pentru toţi fanii Ben 10!
Joacă în rolul lui Wildmutt, XLR8 şi Patru Braţe în trei misiuni explozive în viteză, cu monştri la tot pasul! Aceste misiuni îţi vor pune la încercare priceperea de extraterestru în luptă cu lilieci malefici, limacşi înfiorători şi drone electrizante!
SELECTARE MISIUNE:
CHEMAREA LUI WILDMUTT - Ben e urmărit! Sari de pe o platformă pe alta, fereşte-te de inamici şi pune mâna pe Omnitrix pentru a te transforma în Wildmutt! Foloseşte-te de viteza lui incredibilă şi salturile lui duble pentru a ajunge cât mai departe!
PATRU BRAŢE - RAAAWR! Patru Braţe este atacat! Atinge ecranul pentru a împrăştia mutanţii cu pumnii lui gigantici! Pregăteşte-l pentru lovitura lui de graţie, Big Smack, şi atinge-i pieptul pentru a distruge toţi inamicii într-un singur super-atac!
XLR8 INTERVINE - Când Ben are nevoie de viteză, are nevoie de XLR8! Evită traficul, distruge dronele şi anihilează inamicii mecanizaţi într-o aventură plină de acţiune şi adrenalină!
DISPONIBIL ÎN CURÂND:
ATACUL SPORILOR STINKFLY - O nouă aventură palpitantă cu Stinkfly, eroul extraterestru înaripat. Disponibil în următoarea actualizare Ben 10 OmniGames!
INCLUDE:
- Personajele tale favorite din Ben 10
- Jocuri explozive
- 3 jocuri captivante (în curând vor fi mai multe!)
- Display Retina optimizat
- Tabele de scor globale în direct
Te simţi în stare să salvezi omenirea?!
Atenţie: aplicaţia este disponibilă momentan doar în limba engleză!

Publicitate