Publicitate

 
Emisiuni

Filtrează după:

Acţiune Dramă Totală

Paisprezece din concurenţii tăi preferaţi de pe Insula Dramei Totale au venit într-un studio abandonat de film şi se întrec în provocări nebuneşti pentru câştigarea unui milion de dolari. Va putea Owen să câştige şi de această dată? Va reuşi Heather o răsturnare de situaţie? Ce se va întâmpla cu Gwen şi Trent?

Angelo e cel mai tare

Angelo este un băiat isteţ de 11 ani care face tot posibilul să obţină ceea ce vrea folosindu-se de arsenalul său de planuri inteligente, farmecul personal şi ajutorul celor mai buni prieteni, Sherwood şi Lola.

Bakugan: Intensificarea Mechtaniumului

Când din cer au căzut cărţi puternice venite dintr-o altă lume, Dan şi prietenii săi le-au folosit pentru a crea un joc de luptă cu Bakugan. Dar curând şi-au dat seama că nu e doar un joc, ci o luptă pentru salvarea Universului. Dan şi luptătorii Bakugan se alătură acum altor personaje din Bakugan Mechtanium Surge. Dan şi echipa lui se luptă acum pentru a pune stăpânire pe puterea incredibilă a lui Drago, până nu e prea târziu. Nu pierde aventurile lor incredibile, la Cartoon Network.

Batman Neînfricat şi cutezător

Batman, chiar şi singur, este o forţă deloc de neglijat. Dar când face echipă cu eroi precum Cărăbuşul albastru, Săgeata verde sau Omul de plastic, nici un răufăcător nu le poate sta în cale!

Ben 10

Când Ben Tennyson, un puşti de 10 ani, descoperă un ceas misterios, el obţine puterea de a se transforma în tot felul de extratereştrii, fiecare cu puteri ieşite din comun. Ben îşi dă seama că trebuie să folosească aceste puteri pentru a-i ajuta pe alţii şi pentru a-i opri pe răufăcători, dar asta nu înseamnă că nu poate face şi el câte o trăznaie cu super puterile lui, din când în când.

Ben 10 Omnivers

Treaba unui super erou e să le dea o lecţie tipilor răi. Cu ajutorul noului său partener, care face totul ca la carte, Ben explorează necunoscuta lume subterană a extratereştrilor, descoperă inamici dornici de revanşă din trecutul său, în timp ce e urmărit de un vânător misterios! Cu 10 noi extratereştri la dispoziţie şi poftă de acţiune, Ben 10 revine şi e mai captivant ca niciodată!

Ben 10 Şi Echipa Extraterestră

Au trecut cinci ani de când Ben a purtat ultima oară Omnitrixul. Dar, când Bunicul Max dispare, Ben trebuie să devină erou din nou. Acum, e de datoria lui Ben, Gwen şi Kevin să găsească aliaţi noi pe jumătate extratereştri şi să oprească invazia secretă a Rasei Superioare.

Ben 10 Ultimate Alein

Ben 10: Ultimate Alien urmăreşte aventurile lui Ben Tennyson, acum în vârstă de 16 ani, a cărui viaţă e pe cale să se schimbe foarte mult. După ce identitatea lui secretă de erou a fost dezvăluită, Ben a devenit o celebritate mondială. Acum, înarmat cu un nou şi misterios Ultimatrix, Ben se poate transforma în versiunile Ultimate ale extratereştrilor săi şi e gata de acţiune în locuri în care n-a mai fost niciodată.

Casa Foster pentru prietenii imaginari

Ce se întâmplă cu prietenii imaginari când copiii cresc? Ajung la Casa Foster pentru prietenii imaginari. Casa celor mai buni prieteni pe care ai putea să-i ai.

Chowder

Chowder, micuţul bucătar cu vise mari şi cu un apetit şi mai mare, este cel mai tare personaj care a apărut la Cartoon Network. Chowder este un ajutor de bucătar în misticul oraş Marzipan, unde nimic nu este normal, nici măcar oamenii care locuiesc acolo.

CN-ul meu

Publicitate